Totul despre salariul de excelenta si de merit
- un_jandarm
- simplu
Premierea angajatilor v-a fi pe baza de P.C.R
- Duscuzaharelul
A mai trecut un an si sau trecut la noile metehne cu privire la distribuirea acestor metite....tot pe sub mana si tot cine trebuie sa ia ia ...toate acestea hotarate intro sedinta cu usile inchise....unde este transparenta de care ne povestea domnul ministru? Mai verifica cineva transparenta. Nimeni....de ce...pentru ca noi nu spunem nimic si ne place in jegul de institutie in care traim
traiasca ... Traiasca ... Traiasca....
angajat al u.M.0530 Bucuresti....in atentia Celui care este ucenicul fostului comandant Giurgiu si care facea la fel....dl. Lt.col. Dobrinescu Marius
- Vandalul
Asa se face peste tot..cu usile inchise..primii iau fratii surorile nepotii si slugile
- Mikejro
Pentru Dus cu zaharelul
Stimate coleg B.M.S., nu e corect si elegant ca sub protectia anonimatului sa arunci cu noroi asupra numelui unui om. Inainte de a judeca o decizie intreaba-te care este diferenta dintre tine si altii, unde esti de sarbatorile pascale, de exemplu, in fiecare an, sau in fiecare august, sau...sa mai continui...in tot acest timp altii sunt la munca. Nu este nimeni vinovat de neimplinirile si frustrarile tale, de imposibilitatea participarii la concursuri pentru evolutia in cariera, tu singur ti-ai facut studiile la agronomie, sanitar-veterinar, ...nu stiu cum ai ajuns in sistem. E greu sa iei o decizie si sa alegi extrem de putini din foarte multi. Diferenta dintre noi este ca eu imi asum deciziile.Si mai e una...eu nu am avut un tata in sistem care sa ma care in spate pana la gradul asta. Trage tu singur concluziile. Data viitoare poti veni sa discutam problemele, cu mine sau cu...psihologul. Sa ai viata linistita ca ai nevoie.
- gafutu
Am și eu o intrebare?stie cineva dacă se vor mai scoate vreodată primele de merit si de excelență care la ora actuala sunt bagate in salariu de bază si mulți dintre colegii nostri le iau pe nedrept după părerea mea.Se va face vreodată dreptate?
- un_jandarm
In IJJ Calarasi primele pt lucrari de exceptie s-au acordat in urma cu un an la 4 ofiteri rude sau prieteni f apropiati fostului cdt.
Subofiterii nu au meritat.
Chiar daca am solicitat ministrului scris acordarea primei de excelenta argumentata cu documente din care reiesea clar ca am contribuit la promovarea interesului naţional prin excelenţă, competitivitate şi responsabilitate în cercetarea ştiinţifică fundamentală şi aplicată românească” prin participarea la Proiectul de cercetare stiintifica Orizont 2020 - criteriu prevazut in Normele metodologice de acordare, prima s-a acordat altora.
Nu s-a spus nimanui ce lucrari de exceptie ar fi avut ofiterii comandanti de detasamente rude cu fostul comandant.
Eu am aratat intregii Comunitati stiintifice la Conferinte militare internationale despre contributiile privind recunoasterea fețelor persoanelor suspecte, interzise,urmarite din multimi aglomerate - care fac si obiectul misiunilor Jandarmeriei.
Noul Comandant al IJJ Calarasi si Comanda IGJR mi-a apreciat meritele dar...atât.
Anul următor primele pt lucrari de exceptie s-au acordat tot la ofiteri si tot pe furiș, fără a li se arăta ce merite au și ce criterii au respectat din Normele metodologice de acordare.
Am aflat prin cercetari ca el, contabilul sef al unitatii are lucrari de exceptie fiind unul din premiati.
Nici anul acesta subofiterii nu au fost recompensati.
Un alt motiv al dezinteresului pe care il manifesta cei merituosi in serviciu
Colegii din operativ, subofiterii spun ca singurul merit al premiatilor este faptul că vin dimineața la serviciu.
Anul acesta am innaintat din nou raport la IJJ pt a mi se acorda acest drept.
Am primit acelasi raspuns confuz...ca la acordarea primelor pt lucrari de exceptie se vor analiza meritele tuturor salariatilor.
Mi-am dat seama ca se va continua analiza ca si până acum.
Cred că am să scriu in presa locala un articol despre acest subiect.
Pe mine nu mă deranjează adevarul.
p.s. din surse am aflat ca la IGJR au plecat propunerile de la IJJ -uri privind merituosii anului.
Nu o sa auzim despre ei sau meritele lor normal, intr-o adunare...
- lucidagol
Mariane, tu si cu Quijote, te bati cu morile de vant.
- Gonzo
- un_jandarm
Mersi. Nu vorbim despre gradele militare/ mie nu imi este rusine ca sunt subofiter.
Vorbim despre corectitudine la acordarea unor recompense, despre transparență privind beneficiarii acestora și faptele lor.
Părerea mea, personală este că pe noi nu calificativele ne evaluează ci cetățeanul de pe stradă, atunci când are nevoie de noi.
Privind gradele militare...realitatea demonstrează în fiecare zi, mai ales la sfârșitul carierei militare că acestea sunt niște simple cârpe.
Modalitatea de acordare și-a pierdut în timp valoarea la fel cu așa numitul Ghid al Carierei militare.
Vedem că infractori cu teze de doctorat plagiate sunt mulți generali cu prea multe stele...
Trăim (unii dintre noi) după Regulamente, Norme și Metodologii, cum este această celebră Metodologie de acordare a premiilor și primelor în acest Minister al Afacerilor.
Nimic din acestea nu se regăsesc în realitate, totul se conduce după alte reguli, nescrise dictate de relații și afaceri sau familie după criterii care nu au de a face cu principiile care se mai predau în Școli.
Regretabil!