Ce ai schimba la jandarmi.ro ?

Aşteptăm părerile, sugestiile sau nemulţumirile voastre cu privire la acest forum.
spiderman

Mesaj de spiderman »

Daca ai administra www.jandarmi.ro, ce ai schimba? 

Nu compara viata ta cu a altora!...Nu ai idee care e restul "calatoriei" lor....

un_jandarm

Mesaj de un_jandarm »

Site-ul este foarte reusit si util, dar poate fi modificat dupa cerinte utilizatori.
Nu ma refer la skin in mod neaparat ci la rubrici de interes.
Hai sa punem pe prima pagina, bine amplasat si un abonament la flux de stiri ale MAI sau J.R. de pe paginile http://www.mai.gov.ro/index05_1.html de exemplu.
Chatul este foarte solicitat pt informatii urgente, etc. Un format mai mare ar fi binevenit.
O rubrica continand colectii de legi si ordine/regulamente neclasificate pt instruire personala.
O rubrica unde se pot ajuta colegii ce necesita operatii ca urmare a accidentelor de munca, unde sa se poata posta documentele medicale ale acestora si contul unde se pot face plati.
Trebuie sa lucram la Forum, a devenit o varza. Adica sa il partitionam exact pe rubrici gen Stiri unde sa postam numai stiri si nu altceva.
Un model dupa skin www.jandarmeriaromana.myforum.ro ar simplifica foarte mult cautarea si selectia postarilor. Vad ca exista un numar foarte mare de postari multiple legate de acelasi subiect.
La fel am propus Rubrica avocatului, unde colegi sau prieteni avocati sau juristi pot sa indrume in diferite spete sau reprezenta chiar in procese.
Vad ca se cauta informatii despre angajari, nr de locuri libere si conditii de inscriere/admitere, ar fi bun si o caseta cu astfel de date, inclusiv nr de telefoane, adrese de mail de la serviciile de R.U unde se pot solicita informatii oficiale.
Este vorba de multa munca @spider. Vad ca site-ul este util dupa nr de accesari dar si subiectele dezbatute.
Asa ceva Institutia nu are functional pe pagina sa oficiala si nici pe Intranet.
Se lucreaza dupa ureche si tehnica zvonului in foarte multe judete.
Regretabil!
Revin si ma gandesc la o varianta de messenger care sa contina si optiuni de grup sau video. Am gasit ceva implementari pe cateva site-uri.
Adevărul este ca apa rece, face rău la dinții stricați - Nicolae Iorga

jandaru

Mesaj de jandaru »

ar trebui ceva mai simplu messengerul iar subiectele dezbatute sa fie cele legate de legislatie drepturi felul in care executam misiuni proceduri

SWAT

Mesaj de SWAT »

Totul a fost bun si este bun.Cerem doar inbunatatire in concordanta cu cererea.Sunt de acord cu toate cerintele domnului Parloaga,mai ales legi,stiri,regulamente,avocatajutor colegi.Pentru cea din urma cerere e mai greoaie deoarece se pot infiltra si persoane civile sau chiar colegi care vor sa beneficieze de ceva banuti (mai avem pana la mentalitatea de occident),trebuie avut grija mare.Sa nu patim cu banii pentru sinistratii din China si nu numai.Dau oricand spete personale.

BlackJoker

Mesaj de BlackJoker »

Spidi,o versiune pentru mobil ar fi minunata!!E greoi accesul si mai ales logarea pe mobil(android).Toate bune in rest.

.........Estul Salbatic.........

spiderman

Mesaj de spiderman »

Acum sa incep sa raspun si eu ca principal responsabil a felului cum arata comunitatea jandarmi.ro. 

1. Chatul este foarte solicitat pt informatii urgente, etc. Un format mai mare ar fi binevenit.  Realizat

2. flux de stiri ale MAI sau J.R.  >> aici o sa incerc sa fac ceva scripturi de preluare intrucat nici mai nici jro nu are rss 

3. O rubrica continand colectii de legi si ordine/regulamente neclasificate pt instruire personala. >> am creat in articole patru categorii noi :  ajutor umanitar, legislatie ,ordine si regulamente , acestea pot fi vazute distinct pe pagina principala sub forum

4. O rubrica unde se pot ajuta colegii ce necesita operatii ca urmare a accidentelor de munca, unde sa se poata posta documentele medicale ale acestora si contul unde se pot face plati. >> se lucraza

5. Rubrica avocatului, unde colegi sau prieteni avocati sau juristi pot sa indrume in diferite spete sau reprezenta chiar in procese. >> Aceasta sectiune cred (mai mult ca sigur) necesita resurse finaciare ..... Nu cred ca va acorda cineva consultanta juridica gratuit.

6. despre angajari, nr de locuri libere si conditii de inscriere/admitere >> aici o sa incerc sa vad cum iau sectiunea de admitere de pe site ul jro  cat despre locuri vacante in unitati cred ca trebuie un efort sustinut de colegi din fiecare unitate care sa comtribuie cu informatii de pe site urile lor sau cu informatii oficiale neclasificate si destinate publicitatii (aici cred ca se impune crearea a cate un administrator pentru fiecare unitate care sa actualizeza sectiunea dedicata unitatii lui)

7. o varianta de messenger care sa contina si optiuni de grup sau video. Am gasit ceva implementari pe cateva site-uri >>  jandarmi.ro are in bara de jos optiunea de mesenger text,  video/voice (pentru prietenii online)

Nu compara viata ta cu a altora!...Nu ai idee care e restul "calatoriei" lor....

BlackJoker

Mesaj de BlackJoker »

Spidi,o versiune pentru mobil ar fi minunata!!E greoi accesul si mai ales logarea pe mobil(android).Toate bune in rest.

.........Estul Salbatic.........

spiderman

Mesaj de spiderman »

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boonex.oo&hl=ro 

spiderman

Mesaj de spiderman »

Acum sa incep sa raspun si eu ca principal responsabil a felului cum arata comunitatea jandarmi.ro. 

1. Chatul este foarte solicitat pt informatii urgente, etc. Un format mai mare ar fi binevenit.  Realizat

2. flux de stiri ale MAI sau J.R.  >> aici o sa incerc sa fac ceva scripturi de preluare intrucat nici mai nici jro nu are rss 

3. O rubrica continand colectii de legi si ordine/regulamente neclasificate pt instruire personala. >> am creat in articole patru categorii noi :  ajutor umanitar, legislatie ,ordine si regulamente , acestea pot fi vazute distinct pe pagina principala sub forum

4. O rubrica unde se pot ajuta colegii ce necesita operatii ca urmare a accidentelor de munca, unde sa se poata posta documentele medicale ale acestora si contul unde se pot face plati. >> se lucraza

5. Rubrica avocatului, unde colegi sau prieteni avocati sau juristi pot sa indrume in diferite spete sau reprezenta chiar in procese. >> Aceasta sectiune cred (mai mult ca sigur) necesita resurse finaciare ..... Nu cred ca va acorda cineva consultanta juridica gratuit.

6. despre angajari, nr de locuri libere si conditii de inscriere/admitere >> aici o sa incerc sa vad cum iau sectiunea de admitere de pe site ul jro  cat despre locuri vacante in unitati cred ca trebuie un efort sustinut de colegi din fiecare unitate care sa comtribuie cu informatii de pe site urile lor sau cu informatii oficiale neclasificate si destinate publicitatii (aici cred ca se impune crearea a cate un administrator pentru fiecare unitate care sa actualizeza sectiunea dedicata unitatii lui)

7. o varianta de messenger care sa contina si optiuni de grup sau video. Am gasit ceva implementari pe cateva site-uri >>  jandarmi.ro are in bara de jos optiunea de mesenger text,  video/voice (pentru prietenii online)

A fost un mic efort de dezvoltare dar se realizeaza . mai am de rezolvat problema diacriticelor dar imi este somn. Poate o fac maine daca mai am chef :))

Pct 3 realizat >>  am creat in articole patru categorii noi :  ajutor umanitar, legislatie ,ordine si regulamente , acestea pot fi vazute distinct pe pagina principala sub forum

Realizat si pct 4 (pagina principala sub forum); 

Pct 6 realizat partial (se poate vedea in pagina principala in dreapta )

dan1999

Mesaj de dan1999 »

Ma gandeam la o pagina in care sa putem posta diverse spete (si rezolvarile lor) prin care am trecut (atat juridice prin parchete/judecatorii cat si din serviciul de zi cu zi)

Subofiter vechi incadrat in 1999, cu Scoala Militara la Bumbesti Jiu Promotia 1997-1999

Scrie răspuns

Înapoi la “Sugestii şi reclamaţii”