regulament forum

Aşteptăm părerile, sugestiile sau nemulţumirile voastre cu privire la acest forum.
West

regulament forum

Mesaj de West »

spiderman, filmuletul este interesant ,acum nu stiu unde ai vrut sa bati ,sa inteleg ca tu esti furnicuta ?

si cu siguranta vor fi disponibilizari si in bucuresti ,da nu de la brigada speciala ,sau de la directie, probabil ca ai auzit de ele. In bucuresti este mult de lucru OP, meciuri de fotbal ,mitinguri etc.

si mai cred ca nu vor fi disponibilizari la cifra care se vehiculeaza, probabil vor pleca acei oameni care au probleme cu bautura, dosare penale diferite abateri ,cei cu varsta de pensionare etc.Wink

Jandarmeria salveaza Romania !

spiderman

regulament forum

Mesaj de spiderman »

Nu , nu sunt eu furnicuta. Dar furnicute vor pleca. Tu ai aceiasi parere ca si seful politiei romane si anume ca structurile sunt ghiftuite cu betivi si nenorociti .

Nu compara viata ta cu a altora!...Nu ai idee care e restul "calatoriei" lor....

West

regulament forum

Mesaj de West »

Coolstiam ca nu esti tu furnicuta, glumeam fireste .Si in nici un caz nu am aceiasi parere ca seful politiei, dar sa nu imi zici tu mie ca nu sunt si betivi in sistem, (M.A.I) cel putin unu il stiu eu la mine la munca care din 5 zile, 3 este beat.Wink

dar asta este omul isi face treaba acolo unde este si nu zic eu ca ala trebuie dat afara.

Si apropo mi se pare mie sau tu esti suparat pe mine ?Surprised

spiderman

regulament forum

Mesaj de spiderman »

Nu am motive sa fiu suparat pe nimeni si cu atat mai mult pe tine !

Laugh

Nu compara viata ta cu a altora!...Nu ai idee care e restul "calatoriei" lor....

West

regulament forum

Mesaj de West »

ok m-am linistit acumLaugh

Scrie răspuns

Înapoi la “Sugestii şi reclamaţii”