Mutare/transfer jandarm
-
Mutare/transfer jandarm
Buna dimineața! As avea nevoie de puțin ajutor. Pe data de 22 Iulie 2018 am fost încadrat in funcție terminând o școala de Subofițeri, toate ca toate, însă la repartiție locurile in județul unde am domiciliu au fost mult prea putine pentru a avea șanse sa prind vreunul. Am ajuns sa aleg undeva la vreo +500 km distanta de casa (alta varianta mai aproape ar fi fost la vreo 300, dar nu stiu ce m-a împins sa aleg mai departe). Nu a trecut mult de cand am început sa caut răspunsuri la câteva întrebări. Am câteva motive serioase pentru care vreau sa ma mut. Au trecut acuși 4 luni de tutela, am fost si m-am interesat la resurse umane la ijj-ul din județul de domiciliul si am aflat ca ar fi un loc. Cu toate ca asta ar fi șansa mea sa plec, daca fac raport de plecare aici care sunt șansele sa plec ? Daca fac cerere de la ijj-ul unde vreau sa ajung ar fi șanse mai mari ? As dori sa aflu orice modalitate de a fi mutat cât mai repede, pana in Noiembrie sau Decembrie cel târziu, cand vin cei din seria Ianuarie-Noiembrie. Exista mutare de urgentă ? Orice răspuns poate face diferența. Voi mai aștepta totuși pana la sfârșitul acestei luni pana sa trec la foi, însă trebuie sa existe totuși o modalitate
-
- Site Admin
Re: Mutare/transfer jandarm
Exista prevedere care precizeaza ca pe timpul tutelei nu te poti muta . Pana atunci treci pe la resurse si cere un model de raport
-
Salutare. Ma scuzati daca am postat in locul nepotrivit. Am terminat Scoala de Pompieri Boldesti si sincer nu stiu ce m-am impins sa aleg aceasta scoala. Imi place mult mai mult meseria de jandarm si as dori sa stiu cam ce ar trebui sa fac pentru a putea sa ma mut la Jandarmi. Evident trebuie sa astept sa mi se termine tutela, dar ce sanse as avea sa ma mut acum direct iesit din scoala dupa cele 6 luni?
-
Salutare. Ma scuzati daca am postat in locul nepotrivit. Am terminat Scoala de Pompieri Boldesti si sincer nu stiu ce m-am impins sa aleg aceasta scoala. Imi place mult mai mult meseria de jandarm si as dori sa stiu cam ce ar trebui sa fac pentru a putea sa ma mut la Jandarmi. Evident trebuie sa astept sa mi se termine tutela, dar ce sanse as avea sa ma mut acum direct iesit din scoala dupa cele 6 luni?
-
- Site Admin
Nu ai nici o sansa acum iar dupa tutela ai aproximativ 2% sanse sa iti semneze isu sa pleci