Dan Dorel Sava vs IJJ Salaj

Anunţuri făcute de echipa administrativă a forumului
Scrie răspuns
ironman
Site Admin
Mesaje: 161
Membru din: 06 Feb 2016, 18:39

Dan Dorel Sava vs IJJ Salaj

Mesaj de ironman »

In atentia jandarmilor, in particular a jandarmilor de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Salaj! Dati share ca sa citeasca toti jandarmii!

In interiorul a 30 de zile de cand s-a pronuntat, in dosar 318/84/2019, decizia Curtii de Apel Cluj nr. 1357 din 18.10.2019 de mentinere a sentintei 524 din 31.05.2019 privind pe subofiterul de jandarmi Dan Dorel Sava, financiarul trebuie sa execute de buna voie, sentinta.

Adica sa recalculeze si sa puna efectiv in plata, solda lunara a jandarmului Dan Dorel Sava, conform dispozitivului hotararii pronuntate de Tribunalul Salaj.

E de asteptat ca solda lunara a subofiterului Sava sa depaseasca, in urma recalcularii, soldele ofiterilor, inclusiv solda lunara a comandantului Inspectoratului de Jandarmi Salaj ( chiar daca seful IJJ Salaj are solda de merit si indemnizatie de conducere!)

In aplicarea considerentelor deciziei CCR nr. 794/2016, avand in vedere ca s-a statuat un nou nivel al soldei de functie pentru un subofiter jandarm, toti cei care au functii, studii, vechime cel putin egale (subofiteri si ofiteri!) cu subofiterul Dan Dorel Sava, trebuie sa beneficiati de majorarea soldei de functie la noul nivel maxim.

Din oficiu! Adica fara sa cereti voi expres. Daca financiarul nu o face (si nu o vor face pentru ca sunt bine calariti de sefa DGF!), ramane sa va organizati si sa bagati rapid actiune in instanta.

Ceilalti jandarmi, din alte unitati de rang egal cu IJ SALAJ, sariti si exploatati si voi, oportunitatea asta exceptionala, dupa regula explicata : toti cei care au functii, studii, vechime cel putin egale cu subofiterul Dan Dorel Sava, trebuie sa beneficiati de majorarea soldei de functie la noul nivel maxim.

Noi, politistii, avem nevoie de voi sa castigati dreptul asta cat mai multi, folosind poarta deschisa de colegul vostru Sava, ca sa reusim si noi, recunoasterea definitiva a dreptului la un salariu de functie cel putin egal cu salariul de baza minim pe tara garantat, fara a se lua in considerare, drepturile compensatorii aflate in structura salariului/soldei de functie.

Il rugam pe Dan Dorel Sava sa ne informeze si pe noi, in privat, cum se desfasoara procedura de recalculare a soldei lunare, ca sa va actualizam pe toti, cu informatii, la randul nostru.( https://www.facebook.com/sprdiamantul.o ... 9976912781 )

http://portal.just.ro/84/SitePages/Dosa ... 3A3GD4uKNw

Scrie răspuns

Înapoi la “Anunţuri importante”