Ce fac jandarmii pe 10 Aug 2019?

Implică-te şi tu! Fii responsabil! Oferă sprijin jandarmeriei
Scrie răspuns
1337RS
Mesaje: 1
Membru din: 09 Aug 2019, 03:12

Ce fac jandarmii pe 10 Aug 2019?

Mesaj de 1337RS » 09 Aug 2019, 03:43

Mamă, „Gandarmeria” are website, am vrut inițial să postez pe website-ul polițiști.ro dar la ăia nu-mi pot face cont că în loc să rezolve problemele ce țin de privacy să ne fi putut mai mulți să ne facem cont ei fac showoff-uri la armament și cum să-l folosească, sclavii.

Întrebarea mea (9 August 2019) este cum vă pregătirăți de 10 August 2019? ce au pregătit cei de la DIPI? proteste clonă? cheamă borfașii de la știri să difuzeze pe televizor când unul de la voi comite o ilegalitate spunând că unul din organizatorii protestului care trebuie să aibă loc pe 10 August a comis respectiva ilegalitate, spunând că oamenii comit violențe? făcându-i astfel pe oameni să nu participe la protestul adevărat care are loc doar în PIAȚA VICTORIEI București, protest a cărui proces de punere în legalitate a durat ceva luni și a fost dată primăria în judecată (sau amenințată, oricum odată cu bomba dosarului penal s-a rezolvat rapid), PSD a rezolvat cu protestele notificate pe străzi nesigure în 2 zile, străzi nesigure și perfecte pentru a comite actele necesare manipulării. Mă rog, alte detalii nu vă dau.. oricum deconspirarea-i bună, întrebările mele sunt următoarele:

- Ești pregătit să-ți distrugi țara pentru niște bani? vezi că asta nu-ți asigură garanția că sângele tău va continua.
- Ți-ai luat uniforma pentru putere sau pentru a apăra cetățeanul cinstit? ATENȚIE CEL CINSTIT NU NECINSTIT.
- Îți place să aplici regula... noi nu vorbim despre politică că suntem ordin de justiție și păpăm câcat și acceptăm că nu ne putem expune ideeile liber?
- Îți place corupția? dacă altul folosește corupția împotriva ta îți mai place acuma să protejezi rahații ăștia din guvern? Gen dupa ce ți-a violat unul femeia achită o sumă și scapă.

Eu vă propun presupunând că odată ce navigați pe forumul ăsta citiți sau navigați pe mai multe website-uri că sunteți mai deschiși la minte, sper... ieșiți în față și faceți-vă vocea simțită, pe youtube, facebook și spuneți adevărul, renunțați acuma la ilegalități și o să vă fie bine, o să fie mai rău să trăiești cu vina până mori față de a trăi cu vina recunoscută, căită și iertată măcar parțial... banii nu aduc fericirea, poți să mori și-n mașină de 100.000 euro și-n aia de 800euro, poți să mori și cu funcție și fără funcție, dar dacă lucrii pentru ceva bun să evoluăm poate depășim moartea.


Pentru a înțelege mai bine urmărește videoclip-ul, dacă ai întrebări dă-mi PM, probabil voi fi banat, dar meh, să trăiești șafu, vezi că ștergând acest topic ai mai încălcat o lege, legea exprimării libere, pup.

https://www.youtube.com/watch?v=I4ICp-GKXvY

Da, da Soroș și alte alea. Eu îți propun să fii corect, ai șansa să fii auzit de o multitudine de oameni pe YOUTUBE,FACEBOOK foarte ușor, ești intern știi ce se învârte anunță oamenii să se ferească, ce să facă, recunoaște chiar și tu ilegalitatea ta, ispăsește și du o viață după în care poți să dormi fără să te macine gânduri aiurea de ce ai acționat așa, impotriva oamenilor buni. Ferește oamenii buni de eventualele evenimente violente care sunt făcute de infiltrați, apără, urmează jurământul.

INSTAUREAZĂ LEGILE ȘI CREEAZĂ UN STAT DREPT, LEGAL ÎN CARE CETĂȚEANUL NECINSTIT E PEDEPSIT IAR CEL CINSTIT E RĂSPLĂTIT.

Nu fii ignorant, în repetate rânduri s-au dovedit ilegalitățile comise de stat, gandarmi, milițieni și ce drac mai este... hai s-o dăm pe șleau.

Scrie răspuns

Înapoi la “Cetăţeni împotriva criminalităţii”