ANCHETA CU DEDICATIE: JANDARMII TREBUIE EXECUTATI

Tot ce este de actualitate şi implică jandarmeria
Scrie răspuns
ironman
Site Admin
Mesaje: 161
Membru din: 06 Feb 2016, 18:39

ANCHETA CU DEDICATIE: JANDARMII TREBUIE EXECUTATI

Mesaj de ironman »

ANCHETA CU DEDICATIE: JANDARMII TREBUIE EXECUTATI – Parchetul Militar lucreaza sambata si duminica, doar pentru a reusi sa infunde jandarmii care au oprit lovitura de stat prin care bandele #rezist au incercat daramarea in forta a Guvernului. Incredibil, Procurorul General Augustin Lazar acuza presa: “Atacurile sistematice, din media, la care sunt supusi unii procurori care instrumenteaza dosarele”


Daca mai era nevoie de vreo dovada a faptului ca la PICCJ se deruleaza in acest moment un simulacru de ancheta prin care se urmareste doar inculparea jandarmilor care au oprit lovitura de stat prin care bandele #rezist au incercat daramarea in forta a Guvernului, ea a fost oferita, in opinia noastra, chiar de Parchetul General. Incredibil, Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti va lucra si in week-end doar pentru a se reusi executarea jandarmilor care si-au facut datoria la mitingul neautorizat din 10 august 2018, cand s-a incercat patrunderea in sediul Guvernului, iar fortele de ordine au fost atacate cu pietre, bare de metal, garduri si chiar urina si fecale.

Ministerul Public a dat publicitatii vineri seara, 17 august 2018, pe pagina sa de Facebook, un scurt comunicat in care ofera detalii stadiul lucrarilor din dosarul privind violentele de la mitingul neautorizat din Piata Victoriei. In acelasi comunicat, PICCJ anunta ca se va lucra in zilele de sambata, 18 august 2018, si duminica, 19 august 2018, cand se vor primi plangeri si denunturi. Foarte interesant, PICCJ precizeaza ca sunt in derulare activitati pentru identificarea persoanelor implicate in comiterea violentelor, dar faptul ca sunt vizate inclusiv membri ai fortelor de ordine este scos in evidenta in comunicatul Parchetului General.


Imagine

Citeste in intregime pe https://www.luju.ro/magistrati/parchete ... il-procuro

Scrie răspuns

Înapoi la “Ştiri cu şi despre jandarmi”