Fără ordin de serviciu pentru decontarea serviciilor turistice

Anunţuri făcute de echipa administrativă a forumului
Scrie răspuns
ironman
Site Admin
Mesaje: 161
Membru din: 06 Feb 2016, 18:39

Fără ordin de serviciu pentru decontarea serviciilor turistice

Mesaj de ironman »

După multitudinea de sesizări transmise de membrii organizației noastre cu privire la introducerea abuzivă a ordinului de serviciu pentru decontarea serviciilor turistice, Direcția Generală Financiară din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a renunțat la această obligativitate, conștientizând de fapt gafa făcută.
Menționăm că ordinul de serviciu va fi necesar doar pentru decontarea cheltuielilor de transport în baza HG 1292/2003.

Introducerea obligativitătii ordinului de serviciu a creat o serie de confuzii pentru polițiști, iar procesul de decontare a fost îngreunat. Dacă întâmpinați și alte dificultăți pentru decontarea serviciiilor, vă rugăm să ne sesizați de îndată, fie pe adresa de email sindicateuropol@gmail.com, fie direct pe pagina de facebook Sindicat Europol
Imagine
Imagine

Sursa: http://sindicateuropol.ro/fara-ordin-de-serviciu-pentru-decontarea-serviciilor-turistice/

nykkos
Mesaje: 1
Membru din: 01 Apr 2017, 21:25

Re: Fără ordin de serviciu pentru decontarea serviciilor turistice

Mesaj de nykkos »

Din păcate nu se respectă acest aspect nici acum. Am fost în co în luna iulie iar pe lângă că mi-au cerut ordinul de serviciu vizat s-au nevizat nu mi-au decontat nici toată suma deoarece mi sa spus că am pe factură trecute 2 camere,nu contează că sunt pe numele meu. Întreb și eu este stipulat undeva că trebuie trecut doar o cameră pe toată suma s-au încearcă prin orice mijloace să nu deconteze serviciile?

Scrie răspuns

Înapoi la “Anunţuri importante”