Cariera de jandarm

Recrutarea, selecţia şi admiterea în instituţiile de formare a jandarm
Scrie răspuns
Avatar utilizator
bogdan24
Mesaje: 1
Membru din: 27 Feb 2017, 15:52

Cariera de jandarm

Mesaj de bogdan24 » 28 Feb 2017, 08:14

Salutare,domnilor! :) 8-)

Ma numesc Bogdan,am 20 de ani iar anul acesta doresc sa sustin admiterea la una dintre scolile de subofiteri jandarmi (asta datorita faptului ca nu se fac angajari din sursa externa la mine in judet :P ) iar de curand am inghetat anul universitar la facultatea la care studiez tocmai pentru a alege o cariera militara.

Am si eu cateva intrebari la adresa dumneavoastra,fiindca din pacate nu prea am gasit informatii exacte si concise pe maretul "Gugal",asa ca as dori sa ma lamuresc intr-un final:

1)Exista in fiecare judet grupare de jandarmi mobila? (Mai exact,cu ce se ocupa aceasta grupare)

2)Dupa terminarea scolii pentru ce specializari pot opta? (Eu personal NU doresc sa stau la birou sau pazesc institutii,vreau sa patrulez-sa fiu in "centrul" cetatenilor) deci va trebui sa aleg O.P?

3)Care sunt modalitatile prin care pot sa devin ofiter la O.P dupa absolvirea scolii de subofiteri? Sa urmez cursurile unei facultati de drept la FARA FRECVENTA?

4)Stiu ca salariile sunt confidentiale,stiu ca e mare valvataie asupra acestui subiect,dar,as dori totusi sa-mi spuneti macar un interval (ex 1000-1500 RON) pentru salariul unui tanar debutant si daca exista si alte sporuri/bonusuri.


Cam atat deocamdata :D :lol:


Multumesc anticipat!

Cu stima,
Bogdan

Avatar utilizator
plutolucian
Mesaje: 56
Membru din: 20 Mar 2016, 06:31

Re: Cariera de jandarm

Mesaj de plutolucian » 01 Mar 2017, 18:15

Mergi degraba la resurse umane la cel mai apropiat ijj.

Scrie răspuns

Înapoi la “Vreau să devin jandarm”