Fumatul interzis in spatiile publice acoperite

Probleme legislative, probleme salariale şi cariera jandarmului
Scrie răspuns
Avatar utilizator
un_jandarm
Mesaje: 611
Membru din: 01 Ian 1970, 02:33

Fumatul interzis in spatiile publice acoperite

Mesaj de un_jandarm »Camera Deputatilor a adoptat, ca for decizional, noua lege a fumatului, care mai trebuie acum doar sa fie promulgata de presedinte.


Proiectul de lege care prevede interzicerea fumatului in spatiile publice inchise, in spatiile inchise de la locul de munca, la locurile de joaca pentru copii, in unitatile sanitare, de invatamant, precum si cele destinate protectiei si asistentei copilului a fost adoptat marti de plenul Camerei Deputatilor, scrie Agerpres. Actul normativ a fost aprobat cu 164 de voturi pentru, 20 impotriva si 26 abtineri.


Proiectul prevede interzicerea completa a fumatului in toate spatiile publice inchise, in spatiile inchise de la locul de munca si in locurile de joaca pentru copii, inscriptionarea pachetelor cu produse din tutun, desfasurarea de campanii de informare si educare a populatiei, informarea consumatorilor cu privire la produsele din tutun pe care urmeaza sa le achizitioneze, indicarea in produsele finale a continutului de gudron, nicotina si monoxid de carbon.


Camera Deputatilor este for decizional in acest caz. Proiectul a fost adoptat de Senat in anul 2011. Legea a fost introdusa suplimentar pe ordinea de zi, in urma unei propuneri facuta de liderul deputatilor PSD, Marian Neacsu, dupa ce saptamana trecuta dezbaterea ei s-a amanat.
 Adevărul este ca apa rece, face rău la dinții stricați - Nicolae Iorga

Avatar utilizator
Gonzo
Mesaje: 85
Membru din: 01 Ian 1970, 02:33

Fumatul interzis in spatiile publice acoperite

Mesaj de Gonzo »

Să îmi spună și mie cum se va fuma acum în birouri de către domnii și doamnele cu grade mari cu multe calculatoare pe birou și multe aparate de aer conditionat pe perete


Scrie răspuns

Înapoi la “Legislaţie”